Nyt i restauranten denne vinter: Tasting menu med lidt af det hele fra vores køkken!
11 retter, 6 servering og 4 vine. Kom en tur med rundt i Italiens afkroge med afsæt i efterår/vintersæsonen.
Menuen skal bestilles af hele bordet.
Menu
Bruschetta classica med burrata
Bruschetta med smør, ansjos og citronskal
Bruschetta med salsiccia og balsamico løg
Stor reje i chili og hvidløg
Gratineret blåmusling*
Pappardelle med vildsvineragout*Pizza med svampe og taleggio
*
Uhyggelig risotto med græskar og nduja
*
Julesalat med mandarin og granatæble
*
Oksefilet med bearnaise
eller
Stegt kulmule med selleripure og oliven
*
Salvie panna cotta med hindbærpure og nøddecrumble med tonka
Per kuvert 389,-
Vinmenu
Et glas Passo di Luna Bianco IGP Biologico
*
Et glas Chianti Classico DOCG Biologico
*
Et glas Ripasso Valpolicella Sup. Soiraghe DOC
eller
Libet Soave Classico Soiraghe DOC
*
Et glas Moscato d´Asti
Per kuvert inkl. vinmenu 589,-